Eksempel 1: koldt / tapasbord
Varmt:
- Marinert kyllingbryst
- Spanske kjøttboller i krydret salsasaus
- Potetbåter
- Bacondadler
- Panert tigerreke
Kaldt:
- Spekefat med ost, valnøtter, bær & honning
- Miniwraps med spekeskinke eller røkt ørret
- Kylling & pastasalat
- Brokkolisalat m/bacon eller potetsalat
- Kremet skagensalat (Reker, sjøkreps & scampi)
- Eggerøre og røkt ørret
- Egg med majo og reker
- Focaccia
- Hvitløksmør
400,- pr. person. Bestilling for minimum 10 pers.
Eksempel 2: Tapasbuffet
- Bruchetta med serranoskinke, ruccola & balsamico
- Egg med majones og reker
- Eggerøre & røkt ørret
- Panert tigerreke
- Speketallerken med ost, oliven, bær & honning
- Bacondadler
- Fylt tortillalefse (Spekeskinke eller røkt ørret)
- Kyllingspyd med mango/chili saus
- Mangosalat
- Brokkolisalat
- Aioli, urtesmør
- Fersk foccacia
Pris: 320,- pr. person. Minimum til 10 personer.
Eksempel 3: Koldtbord
Varm mat:
- Grillet kyllingfilet snurra i bacon
- Ovnsbakt laks
- Karbonader med stekt løk
- Potetbåter stekt i olivenolje, maldonsalt & friske urter
- Bacondadler
Kald mat:
- Bruchetta med tomatsalsa
- Halve egg med majones & reker
- Speketallerken med ost
- Tortillalefse med spekeskinke & smørost
- Røkt ørret og eggerøre
- Reker
- Sjøkreps
- Spyd med hvitløksmarinert scampi
- Potetsalat
- Kylling & pastasalat
- Gresk dressing, Salsasaus, Smør, Hvitløksmør, Majones
- Nystekt foccacia & ferskt farmorbrød
Pris pr. person: 540,- Minimum til 15 personer.
Eksempel 4: Enkel tapas
- Spekefat
- Potetsalat
- Eggerøre og røkt laks
- Egg med majones og reker
- Hvitløksmarinert scampi med mango
- Kylling og pasta salat
- Foccacia
- Smør og dressing