Eksempel 1:  koldt / tapasbord

Varmt:

  • Kylling
  • Spanske kjøttboller i krydret salsasaus
  • Potetbåter
  • Bacondadler
  • Panert tigerreke

Kaldt:

  • Spekefat med ost, valnøtter, bær & honning
  • Miniwraps med spekeskinke eller røkt ørret
  • Kylling & pastasalat
  • Brokkolisalat m/bacon eller potetsalat
  • Kremet skagensalat (Reker, sjøkreps & scampi)
  • Eggerøre og røkt ørret
  • Egg med majo og reker
  • Focaccia
  • Hvitløksmør

375,- pr. person. Bestilling for mnimum 10 pers.

Eksempel 2: Lunsjbuffet

  • Ovnsbakt urtemarinert kyllingbryst
  • Pai med spekeskinke, pesto, mozzarella og oliven
  • Brokkolisalat
  • Spekefat
  • Røkt ørret & eggerøre
  • Ost og kjeks
  • Focaccia, brød og hvitløkssmør.

259,- pr. person. Bestilling for minimum 10 personer.

Eksempel 4: Tapasbuffet

  • Bruchetta med serranoskinke, ruccola & balsamico
  • Egg med majones og reker
  • Eggerøre & røkt ørret
  • Panert tigerreke
  • Speketallerken med ost, oliven, bær & honning
  • Salte kjeks med chilibrie, dadler & stekt spekeskinke
  • Fylt tortillalefse (Spekeskinke eller røkt ørret)
  • Kyllingspyd med mango/chili saus
  • Mangosalat
  • Brokkolisalat
  • Aioli, urtesmør
  • Fersk foccacia

Pris: 285,- pr.person. Minimum til 10 personer.

·Eksempel 3: Buffet

Varmt:

  • Biff kjøtt av storfe
  • Ovnsbakt ørret
  • Potetbåter

Kaldt:

  • Egg med reker og majones
  • Røkt laks med eggerøre
  • Spekefat med hjemmelaget potetsalat
  • Agurksalat
  • Brød, focaccia, hvitløkssmør & dressing

320,- pr. person. Minimum 10 personer.

Eksempel 5: Rikholdig tapas / koldtbord med dessert

Varm mat:

  • Grillet kyllingfilet snurra i bacon
  • Ovnsbakt laks
  • Karbonader med stekt løk
  • Potetbåter stekt i olivenolje, maldonsalt & friske urter
  • Bacondadler

Kald mat:

  • Bruchetta med tomatsalsa
  • Halve egg med majones & reker
  • Speketallerken med ost
  • Tortillalefse med spekeskinke & smørost
  • Røkt ørret og eggerøre
  • Reker
  • Sjøkreps
  • Spyd med hvitløksmarinert scampi
  • Brokkolisalat
  • Kylling & pastasalat
  • Gresk dressing, Salsasaus, Smør, Hvitløksmør, Majones
  • Nystekt foccacia & ferskt farmorbrød

Dessert:

  • Creme Brulee eller kaker (Et eksempel på dessert)

 Pris pr. person inkl. dessert: 690,- Minimum til 15 personer. 

·Eksempel 6: Skalldyr buffet

  • Ferske reker
  • Sjøkreps
  • Krabbeklør
  • Kongekrabbe
  • Kremet skagensalat (Reker, sjøkreps & scampi)
  • Røkt laks og eggerøre
  • Majones og aioli
  • Focaccia og brød
595,- pr. person . Minimum bestilling til 10 personer. 

Eksempel 7: Enkel tapas

  • Spekefat
  • Potetsalat
  • Eggerøre og røkt laks
  • Egg med majones og reker
  • Hvitløksmarinert scampi med mango
  • Kylling og pasta salat
  • Foccacia
  • Smør og dressing

269,- pr- person. Minimum bestilling til 10 personer .

Vi tilpasser menyen etter deres behov. Vi har flere tapasretter som ikke er med i menyene. Dere kan gjerne spørre om ønsker!